About us

Roel is een laborantje uit de Kempen. Naast overmatige interesse voor alles met wielen hou ik vooral van een pintje op z'n tijd en me wat amuseren met deze website.
Bijna half België kent me beter als Jupke van op het forum van autowereld en andere fora waar ik vooral voor de vrolijke noot probeer te zorgen en na één of andere meet and greet half het internet overbelast met foto's.

Wendy is m'n lieve vrouwtje en moeder van onze prachtige dochters. Ze voorziet de hongerige magen van Home Heiberg van het nodige voedsel en is een fantastische mama, ik wil ze van hieruit dan ook nog eens bedanken voor alle goede zorgen, niet alleen voor onze kindjes maar met mij heeft ze zeker evenveel last.

Dit is Lieselotte, die sinds 7 februari 2006 onze oudste dochter is. Ze kwam in Turnhout op de wereld en woog toen een flinke 4 kg 045 g en mat 51 cm. Ze gaat nu al een jaar naar school en dat doet ze meer dan voortreffelijk. Dat het een schatje is hoeft uiteraard geen betoog.
Het geboortekaartje van Lieselotte kan je hier nog terugvinden.

Tot slot stel ik u Hannelore voor. Een wolk van een baby die bij haar geboorte op 18 oktober 2007 maar liefst 4 kg 720 g woog en 55.5 cm mat. Als lieveling van haar zusje kan haar hopelijk enkel een mooie, rooskleurige toekomst te wachten staan!
Ook zij had een online geboortekaartje, dat vind je hier.